Lasten koskikajakit

Pyranha REBEL (2 kpl; oranssi ja sininen)

REBEL on mainio koskikajakki aivan pienemmille melojille. Se soveltuu koskimelonnan alkeisiin, koskenlaskuun, puljaukseen ja surffailuun. Lisäksi se sopii myös tasaisen veden melontaan ja melonnan alkeisiin.

Rebelin aukko on pieni, joka mahdollistaa tukevan asennon pienille melojille. Tämä helpottaa tekniikan, kuten kallistamisen, harjoittelua. Kajakin aukkoon sopivat pienemmät aukkopeitteet. Olethan varovainen käyttäessäsi neopreenistä aukkopeitettä, sillä kaatuessa sen irroittaminen on haastavampaa kuin kankaisen peitteen. 

- materiaali: HTP-polyeteeni

- pituus: 214 cm, leveys 56 cm, paino 12,5 kg, tilavuus 284 l

- melojan painosuositus 25–40 kg

- valmistaja: Pyranha (linkki valmistajan sivuille)

Pyranha TG-LITE (3 kpl; 1 sininen, 1 punainen ja 1 oranssi)

TG-lite on mainio koskikajakki lapsille, nuorille ja jopa aikuisillekin. Se soveltuu koskimelonnan alkeisiin, koskenlaskuun, puljaukseen ja on erinomainen surffailuun. Kajakki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemillekin. Kajakki soveltuu myös tasaisen veden melontaan ja melonnan alkeisiin.

TG-liten aukko on pieni, joka mahdollistaa tukevan asennon pienille melojille. Tämä helpottaa tekniikan, kuten kallistamisen, harjoittelua. Kajakin aukkoon sopivat pienemmät aukkopeitteet. Olethan varovainen käyttäessäsi neopreenistä aukkopeitettä, sillä kaatuessa sen irroittaminen on haastavampaa kuin kankaisen peitteen. 

- materiaali: HTP-polyeteeni

- pituus: 245 cm, leveys 61 cm, paino 14 kg, tilavuus 190 l

- melojan painosuositus 35–60 kg

- valmistaja: Pyranha (linkki valmistajan sivuille)