Slalom

Galasport Pilot (2 kpl, oranssi)

Galasport PILOT on lapsille tarkoitettu lasikuituinen slalomkajakki, joka on hieman painavampoi kuin oikea kilpakajakki.

- materiaali: lasikuitu/diolen

- pituus: 350 cm, leveys 60 cm, paino 13 kg

- melojan painosuositus: 25-45 kg

- aukon koko: M

 

Galasport SORTY 350 (1 kpl, oranssi)

Galasport SHORTY 350 on nuorille ja kevyille melojille tarkoitettu lasikuituinen slalomkajakki, joka on hieman painavampoi kuin oikea kilpakajakki.

- materiaali: lasikuitu/diolen

- pituus: 350 cm, leveys 60 cm, paino 13 kg

- melojan painosuositus: 40-65 kg

- aukon koko: M

 

Robson SLALOM K1 (punainen)

Robson SLALOM K1 on muovinen, painavampi ja kestävämpi versio slalom kilpakajakeista. Se on erinomainen kanoottipujottelun tekniikan opetteluun ja sen materiaali mahdollistaa kajakin käytön koskessa ilman kajakin rikkoutumista. Kuitukajakit särkyvät helposti iskuissa ja aloittelijan käsissä kuitukajakki ei ole kovin kestävä ratkaisu koskessa.  Litteä ja ohut perä mahdollista kanoottipujottelussa suosittuja peränupotuksia tiukissa käännöksissä. Kajakki on melko tekninen ja ehkä liian vaativa vasta.alkaajille. Kajakk ollessa matala, ja varsinkin perä,  pienestäkin kallistusvirheesta saattaa helposti seurata kaatuminen. SLALOM K1 on pituudesta huolimatta hyvin ketterä, ja se onkin kilpalajina kanoottipujottelun idea, että kajakki kulkee hyvin eteenpäin ja myös kääntyy helposti. Kaikkien kajakkien paras mahdollinen tasapaino nopeuden ja ketteryyden välillä. Kajakin ominaisuudet sopivat erinomaisesti surffailuun isoissakin aalloissa, varsinkin merellä.

- materiaali: muovi (PE-polyeteeni)

- pituus: 354 cm, leveys 60 cm, paino 16 kg, tilavuus 200 l

- melojan painosuositus: 45-85 kg

- aukon koko: M

Prijon T-slalom (vihreä)

Prijon T-Slalom on legendaarinen koskikajakki 1980 luvulta. Pituuden ja kapean keulan ansoista T-slalom on nopein koskikajakeistamme. Se soveltuu erinomaisesti koskiretkeilyyn. Terävä keula ja kajakin pituus pois-sulje creek melontaa turvallisuus-syistä. T-Slalom soveltuu retkeilyyn lisäksi myös koskimelonnan perusteiden opetteluun, kosken laskuun (ei creekiä), surffailuun niin koskissa kuin merellä.

- materiaali : muovi (HTP-polyeteeni)

- pituus: 370 cm, leveys: n. 60 cm, paino: 17 kg, tilavuus: 354 l

- melojan painosuositus: 50-100 kg