Koskimelonta

K&C järjestää monipuolisesti koskimelontatoimintaa. Koskimelontareissuja (ei kilpatoimintaa) tehdään niin lähikoskiin (Koiteli ja Kipinä) kuin kauempanakin kuohuviin koskiin (Tornionjoki, Kuusamo ja Lieksan Neitikoski). Seura järjestää myös monipuolisia koskikursseja sekä erilaisia tekniikkaharjoituksia lähikoskissa (Koiteli tai Kipinä) tai tasaisella vedellä Nokkalassa harjoituskerhon puitteissa. K&C toimii myös kilpamelonnan parissa ja on erikoistunut koskipujotteluun (LINKKI). Seura järjestää myös nuorille ja lapsille koskimelontatoimintaa. Kaikki edellä mainitut koskireissut ovat myös nuorille avoimia, mikäli taidot riittävät. Lisäksi seura järjestää  nuorten koskimelontaleirin Kiiminkijoella 17.–19.6.2024 sekä viikonlopun mittaisen koskileirin Taivalkoskella elokuussa. Lisäksi seura järjestää reissuja ja yhteisiä harjoituksia koskipujottelijoille ja koskipujottelusta kiinnostuneille.

Koitelin Tulikurkku on mainio paikka järjestää koskimelonnan peruskursseja (kuva elokuussa 2023 järjestetystä Johdatus koskimelontaan -kurssista).
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.