Varausjärjestelmä

Varausjärjestelmä on tarkoitettu ainoastaan K&C:n jäsenille. 

K&C:n kalusto täytyy AINA varata varausjärjestelmän kautta (pl. poolokajakit ja lasten Prijon-merkkiset kuitukajakit). Katso ohjeet alla olevasta kaaviosta ennen lainaamista. Mikäli et tunnista kalustoa nimien perusteella, tutustu välineistöön joko vajalla tai kalusto-oppaan avulla. 

Varausjärjestelmä on tarkoitettu ainoastaan K&C:n jäsenille. Välineitä voi varata ja käyttää vain kun jäsenyys on voimassa eli jäsenyys on vahvistettu ja jäsenmaksu on maksettu! 

Kuva on suora linkki varausjärjestelmään.

Huomioitavaa varausjärjestelmästä 

Vaihtoehdosta "testaus" voit tutustua järjestelmään ja harjoitella varaamista. Yli vuorokauden kestävät varaukset tehdään vuorokausivaraus-kohdasta (katso vuokrahinnasto tästä). Jos palautat välineet yli tuntia alkuperäistä lopetusaikaa aiemmin, ilmoita asiasta seura@kc.fi / 0405840845. Näin kalusto vapautuu myös järjestelmässä muille melojille. Nokkalan retkikajakkien osalta järjestelmä ei ole kajakkikohtainen, vaan voit itse valita kajakin vajalla. Hätätapauksessa varaukset voidaan tehdä sähköpostitse tai puhelimitse (seura@kc.fi / 0405840845). Huom. K&C:llä on oikeus muuttaa varauksia.