KOSKI 1: Koskimelonnen perustekniikat

Kuvaus: Kurssi kestää 2,5 tuntia  ja se pidetään Nokkalassa (Hintantie 18b). Tämä tekniikkakurssi sopii parhaiten koskimelontapainotteisen alkeet II -kurssin suorittaneille, mutta myös merimelontapainoitteinen alkeet II -kurssin käyneet voivat edetä tälle kurssille. Kurssi on tarkoitettu melojille, jotka haluavat aloittaa koskimelonnan.  Tämän kurssin lisäksi on toinen tasaisen veden tekniikkakurssi (KOSKI 3: Koskimelonnan edistyneet tekniikat).

Pääsyvaatimus: LUE TARKASTI!  Olet käynyt koskimelontapainotteisella alkeet II -kurssilla (klikkaa päästäksesi tarkistamaan alkeet II -kurssin sisältöä) tai sinulla on vastaavat taidot. Muun muassa eteenpäin melonta sujuu ja kaarivedot, melaperäsimet (takaperäsin ja etuperäsin) ovat tuttuja asioita. Merimelontapainotteinen alkeet II -kurssi sopii myös tähän, jos harjoittelet riittävästi omatoimisesti suoraanmelontaa koskikajakilla.

Kalenteri ja ilmoittautuminen:

kurssipaikkailmoittautuminen
nro. 1 (ajankohta auki)NokkalaLINKKI
nro. 2 (ajankohta auki)NokkalaLINKKI
nro. 3 (ajankohta auki)NokkalaLINKKI
nro. 4 (ajankohta auki)NokkalaLINKKI

Kurssin sisältö

Käydään läpi erilaiset kaarivedot (kokonainen, puolikas, peräohjaus, takakaariveto), melaperäsimet, etuperäsin, S-veto, sivuttain melonta vauhdissa ja paikallaan, kajakin kallistaminen ja tasapainon hallinta (perusteet), tuentojen perusteet sekä ylätukikäännös (virtaan menoon).

Osallistujamäärä: kurssille otetaan maksimissaan 8  osallistujaa.

Hinta:  Nähtävissä alla olevasta taulukosta. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen ja ohjeet saat ilmoittautuessasi. Hinta sisältää kaluston (kajakki, aukkopeite, mela, kelluntaliivit) ja opetuksen. Kurssille voi osallistua myös omalla kajakilla.  

Maskuvälineet: tilisiirto, Mobilepay,  Smartum Pay, ePassi, Edenred, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred Virike -setelit. 

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus. 

Mitä jatkossa? Seuraava askel on omatoiminen harjoittelu, jonka tarkoitus on toistaa kurssilla käytyjä tekniikoita, kunnes ne ovat vakiintuneet. Vasta sitten voit siirtyä seuraavan tason kurssille (KOSKI 2: Koskimelonnan edistyneet tekniikat), mikäli haluat syventää teknistä osaamistasi ennen varsinaista koskikurssia. Voit myös osallistua suoraan KOSKI 3: Koskimelonnan perusteet -kurssille, joka järjestetään koskessa.