MERI 2: Merimelonnan edistyneet tekniikat

Kuvaus: Kurssi kestää 2,5 tuntia  ja se pidetään Tukkisaaressa. Tämä tekniikkakurssi on jatkoa MERI 1: Johdatus merimelontaan -kurssille, mikäli haluat syventää osaamistasi merikajakin käsittelyssä ja tekniikassa. Merikajakin hallinta perustuu erilaisten melanvetojen (kaarivedot, etuperäsimet, melaperäsimet, yksinkertaiset yhdistelmävedot ym.) ja kajakin kallistamisen yhdistämiseen. Tällä kurssilla kajakin kallistaminen on jo itsestäänselvyys.

Pääsyvaatimus: LUE TARKASTI! Olet käynyt "MERI 1: Johdatus merimelonnan tekniikkoihin , sekä myös Tasapaino ja tuennat -kurssilla (klikkaa päästäksesi tarkistamaan kyseisten kurssien sisältöä), harjoitellut kyseisillä  kursseilla käytyjä tekniikoita omatoimisesti noin 10 tuntia  tai sinulla on vastaavat taidot. Muun muassa kajakin kallistus, perustuennat ja peräsimet on jo harjoiteltu ja KUNNOSSA!

Kalenteri ja ilmoittautuminen:

kurssipaikkailmoittautuminen
nro 1. (ajankohta auki)TukkisaariLINKKI
nro 2. (ajankohta auki)TukkisaariLINKKI
nro 3. (ajankohta auki)TukkisaariLINKKI
nro 4. (ajankohta auki)TukkisaariLINKKI

Kurssin sisältö:

Kerrataan tasapainon hallinta ja kajakin kallistaminen sekä kajakin kallistaminen paikallaan ja vauhdissa. Käydään läpi käännöstekniikoiden teoriaa. Harjoitellaan melanveto-kallistus -yhdistelmää (s-veto), kallistuksen vaihtoa kesken melanvedon sekä sivuttain siirtymistä vauhdissa. 

Osallistujamäärä: kurssille otetaan 2–6  osallistujaa.

Hinta:  Nähtävissä alla olevasta taulukosta. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Hinta sisältää kaluston (kajakki, aukkopeite, mela, kelluntaliivit) ja opetuksen. Kurssille voi osallistua myös omalla kajakilla.  

Maskuvälineet: tilisiirto, Mobilepay,  Smartum Pay, ePassi, Edenred, eazybreak, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred Virikesetelit. 

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus. 

Mitä jatkossa? Seuraava askel on omatoiminen harjoittelu, jonka tarkoitus on toistaa kurssilla käydyt tekniikat, kunnes tekniikat ovat vakiintuneet. Vasta sitten voit siirtyä seuraavan tason kurssille (MERI 3: Merimelonnan haastavat tekniikat).